EN | FI

Jaetun kansion lisääminen

1. Lisätäksesi uuden jaetun kansion, klikkaa Jaetut kansiot -otsikkopalkin lisäyspainiketta (”+”).

2. Syötä nimikenttään haluamasi jaetun kansion nimi.

Uudet luomasi jaetut kansiot tulevat näkyviin Jaetut kansiot –otsakkeen alle.

Voit lisätä tiedostoja jaettuihin kansioihin raahaamalla ja pudottamalla niitä kansioiden päälle. Voit poistaa tiedostoja jaetuista kansioista raahaamalle ne näkymän vasemmassa alakulmassa sijaitsevaan Roskakoriin.

Tuen yhteystiedot

Crasmanin käyttäjätuki

Puh. +358 10 217 6984

Tukipalvelut

Käyttäjätukemme palvelee verkkopalvelujen ylläpitäjiä ja sisällön päivittäjiä kaikissa kysymyksissä.

Päivitys- ja muutosloki

Täältä löydät aina viimeisimpien Stage- ja Studio-versioiden muutoslokin.